Gouden bruiloft reportage Rita en Marc Wuustwezel

Op een stralende zomerdag, te midden van vrienden en familie, vierden Marc en Rita hun vijftigjarig huwelijksjubileum. De liefde die deze twee mensen delen,  vormt een inspiratiebron voor iedereen die hen kent.

Het verhaal van Marc en Rita begon vijftig jaar geleden, toen ze elkaar het jawoord gaven. Wat volgde was een avontuur van liefde en toewijding dat de tand des tijds heeft doorstaan. Ze hebben samen de ups en downs van het leven doorstaan en zijn sterker dan ooit uit elke uitdaging naar voren gekomen.

Foto Design heeft een grote passie voor het vastleggen van emoties en de gelukzaligheid van een gouden bruiloft.

Elk echtpaar is uniek, en daarom benaderen we elke gouden bruiloft met een op maat gemaakte aanpak. We luisteren naar uw wensen en ideeën, zodat we foto’s kunnen maken die uw persoonlijke liefdesverhaal weerspiegelen. Een gouden bruiloft is een mijlpaal die de moeite waard is om vast te leggen. Uw foto’s worden een kostbare herinnering voor uzelf en een prachtig erfstuk voor toekomstige generaties. 

Hierbij willen we Marc en Rita nogmaals feliciteren met hun gouden bruiloft. Moge hun liefde nog vele jaren stralen en mogen ze samen nog vele gelukkige momenten beleven.

Bekijk hierna een paar beelden uit de gouden bruiloft fotoshoot